21 kwiecień 2017

Lody spalające tłuszcz...NIEMOŻLIWE? A jednak... Składniki (na 750 ml): 1 szklanka mleka kokosowego, 1 szklanka zmrożonego jarmużu, 1 łyżka syropu z agawy, 1 szklanka świeżego ananasa, 1 zamrożony banan. Przygotowanie: Wszystkie składniki zmiksować w blenderze. Przelać do miski i zamrozić - przez minimum 4 godziny. Przed podaniem odczekać 10 minut aby można było je łatwiej nałożyć.

24 lipiec 2017
24 lipiec 2017
24 lipiec 2017
24 lipiec 2017
Reklama
    2011 © Copyright http://kobiecegadzety.pl

    [Regulamin] [Polityka Prywatności] [Reklama] [Kontakt] [O nas i Relacje Inwestorskie]


    Logowanie

    Wszelkie tresci w serwisie sa generowane przez uzytkownikow i wlasciciel portalu http://kobiecegadzety.pl nie bierze za nie odpowiedzialnosci. Jesli uwazasz, ze dodane tresci naruszaja jakiekolwiek prawo (w tym prawa autorskie)