18 maj 2017

składniki: 250 g drobnego makaronu, u mnie małe kokardki Czaniecki, 300 g rzodkiewek, 3 średnie długie ogórki, 400 g chudej wędliny (szynka lub kiełbasa szynkowa), duży pęczek szczypiorku, majonez... Makaron ugotować al'dente, przelać wodą i dobrze osączyć. Ogórki obrać i pokroić w średnią kostkę. Rzodkiewki, moje były podłużne, pokroić w plasterki. Wędlinę również pokroić w średnią kostkę. Szczypiorek drobno posiekać. Wszystkie składniki dokładnie wymieszać. Następnie dodać majonez i ponownie dokładnie wymieszać.

27 lipiec 2017
27 lipiec 2017
27 lipiec 2017
27 lipiec 2017
Reklama
    2011 © Copyright http://kobiecegadzety.pl

    [Regulamin] [Polityka Prywatności] [Reklama] [Kontakt] [O nas i Relacje Inwestorskie]


    Logowanie

    Wszelkie tresci w serwisie sa generowane przez uzytkownikow i wlasciciel portalu http://kobiecegadzety.pl nie bierze za nie odpowiedzialnosci. Jesli uwazasz, ze dodane tresci naruszaja jakiekolwiek prawo (w tym prawa autorskie)