18 maj 2017

SKŁADNIKI: • 1 mały banan, • garść szpinaku, • 150 ml mleka migdałowego lub innego - ulubionego, • garść natki pietruszki, • 2 łyżki nasion chia... PRZYGOTOWANIE: Banan, szpinak, natkę pietruszki, mleko oraz ziarna miksujemy blenderem na jednolitą masę. Można dodać 2-3 kostki lodu, by koktajl był chłodniejszy. Do tego przepisu nie używamy cukru - banan daje naturalnie słodkawy posmak. Jeśli planujemy dosłodzić koktajl, najlepiej wykorzystać zdrowszy ksylitol lub stewię. Szpinak wspomaga regenerację wątroby, natka pietruszki to bomba z witaminą C, a nasiona Chia bogate są w kwasy Omega-3 i Omega-6.

29 maj 2017
29 maj 2017
29 maj 2017
29 maj 2017
Reklama
    2011 © Copyright http://kobiecegadzety.pl

    [Regulamin] [Polityka Prywatności] [Reklama] [Kontakt] [O nas i Relacje Inwestorskie]


    Logowanie

    Wszelkie tresci w serwisie sa generowane przez uzytkownikow i wlasciciel portalu http://kobiecegadzety.pl nie bierze za nie odpowiedzialnosci. Jesli uwazasz, ze dodane tresci naruszaja jakiekolwiek prawo (w tym prawa autorskie)