02 luty 2018

To ciasto wymaga nieco pracy, ale możecie wierzyć, że warto. Pyszne, miękkie warstwy, słodki dżem i orzechy to perfekcyjne połączenie. Przepis wywodzi się z tradycyjnego, węgierskiego Gerbota, który można dostać w jednej z kawiarni w Budapeszcie. Dzisiaj jednak może znaleźć się także na Twoim stole. Sprawdź, jak je przygotować.

29 marzec 2018
28 marzec 2018
28 marzec 2018
03 marzec 2018
Reklama
    2011 © Copyright http://kobiecegadzety.pl

    [Regulamin] [Polityka Prywatności] [Reklama] [Kontakt] [O nas i Relacje Inwestorskie]


    Logowanie

    Wszelkie tresci w serwisie sa generowane przez uzytkownikow i wlasciciel portalu http://kobiecegadzety.pl nie bierze za nie odpowiedzialnosci. Jesli uwazasz, ze dodane tresci naruszaja jakiekolwiek prawo (w tym prawa autorskie)