09 listopad 2018

Kurczak caprese - Kurczak pesto pod pierzynką <3 Składniki: - piersi z kurczaka, - słoiczek zielonego pesto, - pomidory, - mozarella, -sok z cytryny. 1. Naszykować żaroodporne naczynie i nagrzać piekarnik na 200 stopni. 2. Piersi z kurczaka lekko ubić i dobrze poprzyprawiać. Pokropić sokiem z cytryny. 3. Piersi smarować na wierzchu dość obficie pesto. Na to położyć 2 plastry pomidora a na pomidora plastry mozarelli. 4. Podpiec w nagrzanym piekarniku aż ser się lekko podtopi. 5. Gotowe!

09 listopad 2018
09 listopad 2018
09 listopad 2018
09 listopad 2018
Reklama
    2011 © Copyright http://kobiecegadzety.pl

    [Regulamin] [Polityka Prywatności] [Reklama] [Kontakt] [O nas i Relacje Inwestorskie]


    Logowanie

    Wszelkie tresci w serwisie sa generowane przez uzytkownikow i wlasciciel portalu http://kobiecegadzety.pl nie bierze za nie odpowiedzialnosci. Jesli uwazasz, ze dodane tresci naruszaja jakiekolwiek prawo (w tym prawa autorskie)